flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Індустріальний районний суд м. Дніпропетровська

Спільне засідання РСУ, Ради прокурорів України, НАА України та Уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини

17 вересня 2018, 14:40

            21 вересня 2018 року відбудеться спільне засідання Ради суддів України, Ради прокурорів України, Національної асоціації адвокатів України, Уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини з питань забезпечення прокурорами й адвокатами дотримання основоположних засад судочинства та етичних норм органами, що беруть участь у здійсненні правосуддя та судових процесах. Ініціатором спільного засідання виступила Рада суддів України на виконання рішення РСУ від 13 серпня 2018 року №45 "Про забезпечення дотримання конституційного принципу рівності усіх учасників судового процесу перед судом і законом". 

        Засідання відбудеться 21 вересня 2018 року о 10 годині у приміщенні Верховного Суду (зала Пленумів) за адресою: м. Київ, вул. П.Орлика,8 (Кловський палац).

Участь у спільному засіданні прийме суддя Краснолиманського міського суду Донецької області Мірошниченко О.В., як член постійно діючої робочї групи РСУ у Донецькій області.

 

Прес-центр суду