flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Індустріальний районний суд м. Дніпропетровська

Справи, які розглядатимуться Краснолиманським міським судом з 15 березня по 19 березня 2021 року, і можуть становити суспільний інтерес

15 березня 2021, 13:19

16 березня 2021 року о 13 годині 00 хвилин. Суддя – Шаньшина М.В.

Громадянин У. керуючи вантажним автомобілем здійснював рух по вул.Незалежності м.Лиман у зустрічному йому напрямку по узбіччу на велосипеді рухався потерпілий С. Здійснюючи обгін обвинувачений не впевнився в безпеці дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу та здійснив наїзд задньою частиною причепа на велосипедиста С.

В наслідок ДТП потерпілий отримав переломи та рани, тупу травму живота та множинні садна кінцівок, що у сукупності відноситься до тілесних ушкоджень середньої тяжкості.

16 березня 2021 року о 13 годині 15 хвилин. Суддя – Бєлоусов А.Є.

Громадянин Н. керуючи автомобілем Volkswagen здійснюючи рух по автодорозі Добропілля-Лиман   не обрав безпечну швидкість та прийоми управління транспортним засобом внаслідок чого допустив виїдз за межі проїзної частини ліворуч, де сталося перекидання автомобіля  на дах.

В наслідок дорожньо-транспортної пригоди потерпілим-пасажирам Р. та Б. спричинено тілесні ушкодження середньої тяжкості (струс головного мозку та закріті переломи).

17 березня 2021 року о 09 годині 00 хвилин. Суддя –Саржевська І.В.

Громадянин Б.рухаючись про проїзній частині с. Ярова проявив неуважність та безпечність до дорожньої обстановки, не обрав безпечну швидкість руху та побачивши пішохода-потерпілу М., яка рухалась по краю проїзної частини у зустрічному напрямку, в безпосередній близькості до неї поччав гальмування, в наслідок чого автомобіль розвернуло по годинниковій стрілці та було скоїно наїзд на потерпілу.

В наслідок дорожньо-транспортної пригоди потерпілій спричинено тяжкі тілесні ушкодження (синці, перелом ключиці та ребер).

18 березня 2021 року о 14 годині 30 хвилин. Суддя – Саржевська І.В.

Громадянин М. керуючи транспортним засобом не зреагував на зміни дорожньої обстановки, не знизив швидкість або не зупинив автомобіль та здійснив наїзд на потерпілу велосипедистку О., яка перетинала проїжджу частину дороги. Внаслідок отриманих ушкоджень потерпіла О. померла.

Прес-центр суду