flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Індустріальний районний суд м. Дніпропетровська

Справи, які розглядатимуться Краснолиманським міським судом з 22 березня по 26 березня 2021 року, і можуть становити суспільний інтерес

19 березня 2021, 15:24

22 березня 2021 року о 11 годині 30 хвилин. Суддя – Шаньшина М.В.

Громадянин У. керуючи вантажним автомобілем здійснював рух по вул.Незалежності м.Лиман у зустрічному йому напрямку по узбіччу на велосипеді рухався потерпілий С. Здійснюючи обгін обвинувачений не впевнився в безпеці дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу та здійснив наїзд задньою частиною причепа на велосипедиста С.

В наслідок ДТП потерпілий отримав переломи та рани, тупу травму живота та множинні садна кінцівок, що у сукупності відноситься до тілесних ушкоджень середньої тяжкості.

23 березня 2021 року о 13 годині 30 хвилин. Суддя – Сердюк Н.В.

Громадянка Ш. та громадянка П., працівники Слов’янського благодійного фонду соціальної опіки дитини “Вітрила надії”, допустили неналежну організацію купання дітей в озері, недостатній контроль під час знаходження дітей у воді, що спричинило смерть малолітнього Т. внаслідок утоплення.

23 березня 2021 року о 15 годині 00 хвилин. Суддя – Бєлоусов А.Є.

Обвинувачений М. здійснював рух по проїжджій частині автодороги «Лиман-Добропілля» проїжджаючи закруглення не обрав безпечну швидкість, втратив керування над автомобілем, допустив виїзд на зустрічну смугу де скоїв зіткнення з зустрічним автомобілем під керуванням потерпілого водія М. Також в цьому автомобілі перебували троє пасажирів.

Внаслідок зіткнення водій отримав численні рани та переломи, закриту черепно-мозкову травму, струс мозку. Потерпілі-пасажири отримали тілесні ушкодження різного ступеня  тяжкості. Потерпілий Я. від  отриманих тяжких ушкоджень помер.

25 березня 2021 року о 14 годині 00 хвилин. Суддя – Шаньшина М.В.

Громадянин С. здійснював рух на автомобілі по с.Зарічне з боку м.Лиман, під’їжаючи до грунтової полоси для зелених насаджень, що розмежовую проїзджу частину на дві смуги руху проявив неуважність за дорожньою обстановкою, своєчасно не зреагував на її зміну в умовах обмеженої туманом видимості, обрав небезпечну швидкість автомобіля, внаслівдок чого ставля виїзд на грунтову полосу для зелених насаджень, де стався наїзд на насип снігу та кригу.

Внаслідок ДТП потерпілий-пасажир Г. отримав тілесні ушкодження (закриту черепно-мозкову травму, гематоми, садна, забій головного мозку середнього ступеня) від яких помер у лікарні.

Прес-центр суду