flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Індустріальний районний суд м. Дніпропетровська

Краснолиманський міський суд Донецької області перейшов під охорону Служби судової охорони

26 червня 2020, 13:38
       Краснолиманський міський суд Донецької області перейшов під охорону Служби судової охорони
26 червня 2020 року Краснолиманський міський суд став п’ятим об’єктом в Донецькій області , який перейшов під охорону співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Донецькій області
     Урочистий захід відбувся за участю голови Краснолиманського міського суду Донецької області Ірини Саржевської, в.о. начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в Донецькій області Сергія Музиканта, начальника Територіального управління Служби судової охорони у Донецькій області полковника Служби судової охорони Андрія Єпура.
Андрій Єпур представив колективу суду співробітників Служби, які будуть здійснювати охорону та підтримувати громадський порядок в суді та зазначив, що Краснолиманський міський суд охоронятимуть досвідчені й відповідальні працівники, які будуть бездоганно виконувати свої обов’язки.
За доброю традицією керівництво та працівники Служби судової охорони привітали жіночий колектив Краснолиманського міського суду Донецькій області.
До вдома:
   Статтею 160 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» передбачено, що підтримання громадського порядку в суді, припинення проявів неповаги до суду, а також охорону приміщень суду, органів та установ системи правосуддя, виконання функцій щодо державного забезпечення особистої безпеки суддів та членів їхніх сімей, працівників суду, забезпечення у суді безпеки учасників судового процесу здійснює Служба судової охорони.
     Відповідно до статті 161 Закону Служба судової охорони є державним органом у системі правосуддя для забезпечення охорони та підтримання громадського порядку в судах.
    Рішенням Вищої ради правосуддя від 4 квітня 2019 року № 1051/0/15-19 затверджено Положення про Службу судової охорони.
Суддя-спікер Олександр Мірошниченко